26.02.2020 г.
Главная arrow Новостиnew arrow Визит Посла Италии в Славянский университет
Визит Посла Италии в Славянский университет Печать E-mail

Во имя языка, который всегда – ключ к успеху!

Cu ocazia Zilei limbilor europene din 26 septembrie, in incinta Universitetii Slavona a avut loc masa rotunda cu genericul:

Cunoasterea limbilor europene - o perspectiva profesionala.

Masa rotunda a fost orientata spre sustinerea diversitatii lingvistice, bilingvismul fiecarui european si dezvoltarea predarii limbilor straine in lume. Evenimentul a fost organizat de Catedra Filologie romano – germanica, sef catedra, Elena Parea dосtor in pedagogie, conferentiar universitar.

Image

A deschis evenimentul cu un mesaj de salut Tatiana Mlecico, rectorul universitatii, profesor universitar.

La masa rotunda ne-a onorat cu prezenta si participare ENRICO NUNTIATO, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Italia in Republica Moldova. Excelenta Sa a mentionat ca cunoasterea limbilor straine pentru fiecare om este o garantie a succesului in viata. Cunoasterea limbii italiene precum si alte limbi straine ne vor ajuta sa avansam in plan profesional, sa deschidem noi oportunitati de colaborare.

La eveniment au participat cercetatori stiintifici din cadrul Universitatii de Stat din Moldova: Dimitrie Melenciuc, doctor in filologie, conferentiar universitar; Lidia Strah , doctor in pedagogie, conferentiar universitar. Cu discursuri stiintifice, opinii, sugestii au participat membrii catedrei Filologie romano – germanica, invitatii si studentii.

Image

Studentii Universitatii Slavone specialitatea Limba si literatura engleza au prezentat un program artistic dedicat Zilei limbilor europene. Ei ne-au salutat in limba romana, engleza, franceza, spaniola si germana.

Dupa discutiile din cadrul mesei rotunde administratia Universitatii Slavone a avut o intilnire cu ENRICO NUNTIATO, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Italia in Republica Moldova.

Image

 
« Пред.   След. »

Объявление

  При университете действуют
 • Лицей «Светоч»
 • Военная кафедра;
 • Автошкола;
 • Курсы государственного языка;
 • Курсы русского языка;
 • Курсы бухгалтерского учета
 • Наши почетные профессора
 • Желающим помочь Университету в
  расширении его материально-
  технической базы
  сообщаем наши реквизиты:
  Фискальный код: 1002600006861
  Рассчётный счёт: 22247004981237
  в BCA “MOBIASBANC"
  Банковский счёт: 280101749 Телефон доверия

  43-03-81
  (вторая половина дня)

70 лет Победы

Мы помним...